Logo centra
 
Centrum pro zvířata v nouzi - při ZOO v Ústí nad Labem
 
 
Výstava psů - Trmice (26.5.2007)

Dne 26.5.2007 se konala propagační výstava pejsků jak s průkazem původu, tak bez něj. Probíhala v krásném prostředí zámeckého parku v Trmicích. Pořádajícím byl Dům dětí a mládeže ve spolupráci s kynologickým klubem Trmice a Českým svazem chovatelů drobných zvířat.

Náš útulek zastupovalo pět pejsků: Boreček, Míša, Kiki, Boník a Swen. Všichni se v kruhu výborně předváděli a to přineslo i své ovoce. Nejen, že všichni byli pochváleni za dobrou kondici a kvalitní osrstění, ale získali svá ocenění.

Třídu veteránů vyhrál maskot útulku Boník. Opravdu byl obdivuhodný, protože při svém věku a nemocnému srdíčku a velkému horku se choval jako profesionál. Ve třídě malých skončila naše Kikča na druhém místě. Měli jsme z ní velikou radost. V kategorii středních psů zvítězil naprosto na celé čáře Míša. Upoutával nejen svým nevšedním zabarvením, ale i temperamentem při předvádění.

Domů jsme odjížděli spokojení, že jsme náš útulek dobře reprezentovali a se spoustou laskomin pro pejsky, kteří s námi nebyli. Máme je všechny stejně rádi.

L. Dobrovlná

Foto: Vítěz třídy veteránů Bony



 
Kontakt do útulku: utulek(zavináč)utulek-ul.cz
Kontakt na správce stránek: webmaster(zavináč)utulek-ul.cz
20. 04. 2024
12:40