Logo centra
 
Centrum pro zvířata v nouzi - při ZOO v Ústí nad Labem
 
 
Akce 2003

Rádi bychom vám stručně představili akce, na nichž plánujeme naši účast v roce 2003... O jejich průběhu a případných dalších aktivitách si můžete/budete moci přečíst podrobnosti v jednotlivých příspěvcích v části "Akce a aktivity". Tedy stručně - kam se chystáme v roce 2003?

8. května - aktualizováno a doplněno.


Pálení čarodějnic v Chabařovicích

Dne 3O. dubna se na chabařovickém koupališti koná akce Pálení čarodějnic. Akci pořádá rádio NorthMusic a začíná v 16 hodin. Náš útulek se tam představí a předvede naše svěřence a zúčastní se večerního reje. K představení chystáme: Dinu, Kery, Nelli, Bena, Mikeše a Lakyho.



NORD BOHEMIA CANIS (24.-25. května 2003)

Další akcí, na kterou se letos chystáme, je již tradičně mezinárodní výstava psů všech plemen Nord Bohemia Canis pořádaná v areálu výstaviště v Litoměřicích. Snažíme se zde především najít nový domov našim opuštěným pejskům, což se nám vedlo v minulých letech celkem úspěšně a zároveň pořádáme finanční sbírku na podporu našeho útulku. Na výstavu se tento rok chystáme již popáté. Budeme jen rádi, rozhodnete-li se nás v Litoměřicích navštívit.



PRAŽSKÝ VOŘÍŠEK (sobota 7. června 2003)

Jedná se o již devátý ročník, náš útulek zde budete moci vidět potřetí. Účelem naší účasti na této akci je především upozornit na existenci našeho útulku a trochu zviditelnit problematiku opuštěných zvířat (když tedy samozřejmě pominu, že si sem jedeme s našimi voříšky pro titul Pražského voříška - neboť na naše voříšky žádní jiní psi nemají) (-:

Informace o akci
Pražský voříšek 2003, sobota 7. června 2003, areál 246. ZKO Praha Jižní Město, ul. Ke Cvičišti 950/10, Praha 4
pořádají časopisy Svět psů a Náš miláček, společnost Minerva, s.r.o.

Výstava je přístupná psům a fenám přihlášeným na výstavu. Po zařazení do třídy je rozhodující výška v kohoutku a věk psa. Pes musí v den výstavy dosáhnout věku minimálně 6 měsíců. Do třídy veteránů musí pes splňovat věkovou hranici 12 let.

Soutěž Šikula - soutěže se může zúčastnit každý majitel se svým psem, který byl posouzen na výstavě. Pes se svým majitelem musí předvést libovolnou dovednost. Hodnotí se ochota, spolupráce psa a radost s jkou pes ukázku předvedl. Přihlášky do této soutěže na místě přímo před soutěží.




Utulek Fest 03 (pátek 20. června 2003)
druhý ročník benefičního akce na podporu ústeckého útulku. Koná se na zahradě Gymnázia v Jateční 22, Ústí n. L. Začátek od 15 do přibližně 22h.
Vystoupí: UŽ JSME DOMA, INÉ KAFE, RADOST, INTIMNÍ ŽIVOT, GLORY DAYS, HOUBA, TRYSKÁČI ad. Uvádí Radim von Neuvirt (Nové Ústecké Přehledy). Vstup činí 80,- Kč. Možnost občerstvení zajištěna. Zde by mely být k dispozici další informace.
Organizátoři přislíbili za výtěžek akce nakoupit (stejně jako v loňském roce) krmivo pro zvířata v útulku + další potřebné věci.
Přiďte také, jste srdečně zváni!



SEVEROČESKÝ VOŘÍŠEK (podzim 2003)

V září pak na nás čeká další výstava voříšků, a to v areálu koupaliště Červený Hrádek v Jirkově. I zde se snažíme získat nejlepší umístění v soutěži o toho nejvoříškovatějšího voříška. A pokud by snad někdo projevil zájem o nějakého z našich opuštěných pejsků a chtěl si ho odvést domů, budeme jen rádi. Do Jirkova vyrážíme již pátým rokem.



CHLUMECKÝ VOŘÍŠEK (podzim 2003)

Pokud nám budou pořadatelé přát a nepřipraví výstavu voříšků v Chlumci na stejný den jako v Jirkově (což se stalo minulý rok), rádi bychom se s našimi pejsky zúčastnili i Chlumeckého voříška 2003, kde jsme byli k vidění v roce 2000 a 2001, loni jsme dali přednost Jirkovu.

Jitka Zvolánková

 
Kontakt do útulku: utulek(zavináč)utulek-ul.cz
Kontakt na správce stránek: webmaster(zavináč)utulek-ul.cz
28. 03. 2024
15:52