Logo centra
 
Centrum pro zvířata v nouzi - při ZOO v Ústí nad Labem
 
 
Mezinárodní výstava psů v Litoměřicích 2004

Dne 22. května 2004 se náš útulek zúčastnil Mezinárodní výstavy psů v Litoměřicích. Ráno jsme vyrazili kolem půl deváté vlakem do Litoměřic a pak pěšky na Zahradu Čech, kde se výstava konala. Obávali jsme se, aby nezačalo pršet, ale naštěstí se tak nestalo.

Jeli jsme v počtu 12 dobrovolných pečovatelek + paní Dobrovolná a 10 psů (Alík, Andy, Borek, Brit, Filip, Glen, Jamie, Larsa, Maxinka a Vicky). Kolem 12 hodiny jsme si mysleli, že pojedeme zpět se všemi pejsky do útulku, ale nakonec to dopadlo úplně jinak.

První ze všech pejsků, které jsme měli s sebou, našel nový domov Filípek. Jelikož nebyl v útulku krátkou chvilku, tak ho Martina (jeho panička v útulku) obrečela, ale na druhou stranu jsme všichni byli rádi, že má milující domov. Jako druhého si vzali Andýska. A nakonec po krátkém rozhodování si noví páníčci vybrali Maxinku. (Ta už je však bohužel opět zpět v našem útulku.)

Náš útulek nebyl samotný, který se zúčastnil této výstavy. Jako každý rok tam byl útulek Řepnice Psí domov, který měl s sebou 3 křížence českého strakatého psa, amerického kokrpaněla, kříženého labradora a malé chundelaté štěňátko.

Paní Růžičková (chovatelka anglických kokršpanělů a west highland white teriérů), která si od nás minulý rok vzala fenku z jejího chovu kokršpanělku Kalamity Jane Marcato - Kerynku, se byla na nás podívat a popovídat si, jak se Kerča má. Byli jsme potěšeni jejím zájmem o náš útulek. Také nám přivezli ukázat fenku Dinu, kterou si z našeho útulku vzali minulý rok právě na této výstavě.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem lidem, kteří připěli do naší kasičky (celkem jsme vybrali 5136,- Kč), ale i lidem, kteří přispěli hmotným darem (krmením, psími pochoutkami apod.)


Zuzka Frimlová

 
Kontakt do útulku: utulek(zavináč)utulek-ul.cz
Kontakt na správce stránek: webmaster(zavináč)utulek-ul.cz
18. 04. 2024
15:09